Gezondheidstherapie

Praktijk Yvonne Daalmans

Medisch Pedicure & Gezondheidstherapie

Gezondheidstherapie

In mijn praktijk kun je ook terecht voor natuurgeneeskundige, therapeutische gezondheidsbehandelingen.


Wat houdt dat in?


Als gezondheidstherapeut ben ik gespecialiseerd in allerlei technieken om je te helpen de het herstel van klachten te bevorderen. Het gaat daarbij vooral om specifieke massages die de organen in het lichaam stimuleren om hun herstellend vermogen te activeren. Door intensieve dieptemassage kan er snel vermindering van de klachten optreden. Je moet daarbij denken aan klachten zoals: slapeloosheid, stress, oorsuizingen, spierpijn, rugklachten, sportblessures zoals een tennisarm, of muisarm. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en van de mate waarin je daar last van hebt.

 

Ook preventief:


Een gezondheidstherapeut kan je ook helpen bij het voorkomen van klachten. Voor klachtenpreventie hebben we verschillende technieken in huis. Denk aan ontspanningsmassage of preventieve manuele lymfedrainage.

Belangrijk:

Een gezondheidstherapeut kan je helpen het herstelproces te bevorderen, maar de behandeling is complementair, dat wil zeggen: 'aanvullend en ondersteunend'. Een gezondheidstherapeut zal daarom nooit een diagnose stellen van het ziektebeeld, dat doet de huisarts of specialist.

Vereniging ter bevordering van de alternatieve geneeswijzen VBAG licentienummer: 208147A

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Stichting RBCZ licentienummer: 911139R

BEHANDELINGS-

OVEREENKOMST


De Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) ligt aan de basis van alle zorgverlening. In de WGBO staan de rechten en plichten van cliënten die zorg krijgen. Om te voldoen aan deze wet sluit ik na de intake, met al mijn

patiënten een behandelingsovereenkomst.

Klik voor de tekst van mijn behandelingsovereenkomst.

Behandelkamer gezondheidstherapie

Aangesloten bij SCAG, de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg