Info websites

Diabetes

Wat is diabetes? Wat kan ik doen om dit te voorkomen? Diabetes en voeding, recepten enz.  Een antwoord op al uw vragen over deze ziekte treft u aan op de site van het Diabetesfonds Nederland.

Reuma

Alle antwoorden op vragen over reumatoïde artritis en hoe deze aandoening behandeld kan worden, waar je op moet letten enz., treft u aan op de site van het Reuma Fonds Nederland.

Kanker

Een van de meest gevreesde en meest besproken ziektes die in alle mogelijke varianten voorkomt. Voor betrouwbare voorlichting over alle soorten van kanker, de bijbehorende symptomen, de behandelmethodes en in welk ziekenhuis u daarvoor terecht kunt, kijk op de site van het Integraal Kankercentrum Zuid: Kanker Wie Helpt?

Gezondheid.nl

Een informatieve site waarop u een antwoord kunt vinden op veel vragen over alle mogelijke gezondheidsproblemen: gezondheid.nl

Ziekenhuis

Alle informatie over het streekziekenhuis Zuyderland in Sittard-Geleen vind u op de website van Zuyderland

Informatieve websites

De gevaren van vervalste medicijnen


Mensen bestellen wel eens receptgeneesmiddelen online. In veel van deze gevallen kopen mensen vervalste medicijnen zonder dat ze dat door hebben: nooit doen dus. Check vooraf altijd of u te maken heeft met een betrouwbare leverancier. Lees meer op de site van de Rijksoverheid.

Medisch Centrum Elsloo

In het Medisch Centrum Elsloo werken verschillende zorgverleners samen. U ontmoet er vertrouwde gezichten in een nieuwe omgeving! De huisartsenpraktijken van het Dorine Verschureplein en de Bandkeramiekersstraat zijn hier voortaan gevestigd. U houdt uw eigen huisartsen en assistentes. Ook treft u er de Apotheek Medisch Centrum Elsloo.

Praktijk Yvonne Daalmans

Medisch Pedicure & Gezondheidstherapie