Chinflex ®

Praktijk Yvonne Daalmans

Medisch Pedicure & Gezondheidstherapie

Chinese voetreflexmassage Chinflex®

Het grote succes van de toepassing van Chinese voetreflexmassage komt doordat twee massagetechnieken tegelijkertijd worden toegepast en tot één geheel gecombineerd worden.


1. De reflexzones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de drukpunten van de voeten. Door deze zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.


2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden eveneens gemasseerd. Meridianen vormen samen met de acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.


Tijdens een Chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.


In mijn praktijk kun je ook terecht voor podo segmentale refloxologie. Voetreflexmassage toegepast als gezondheidstherapeutische behandeling kan, afhankelijk van de polisvoorwaarden, vergoed worden door de zorgverzekeraar.


Meer weten over de verschillende voetreflexzones? Klik op het plaatje voor een infomatieblad.
Bent je aanvullend verzekerd? Dan kán de Chinflex behandeling vergoed worden door de zorgverzekeraar. Uiteraard is dat afhankelijk van jouw  polisvoorwaarden.